Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project! 0479 26 38 97 

SCHOUWEN, SCHOORSTENEN PLAATSEN REGIO GENT | R&B DAKWERKEN MERELBEKE

Uw schouw voor gezonde lucht en gezellige warmte

Geniet u in de winter ook zo graag van de gezellige warmte van een openhaard of houtkachel? Als u een openhaard hebt of wilt, moet u voor uw veiligheid en de staat van uw huis wel met een aantal zaken rekening houden
wanneer u de schouw laat plaatsen. Zo is het belangrijk dat de binnenkant de rook zo goed mogelijk doorlaat zodat die niet blijft hangen. De bovenkant van de schoorsteen kan daaraan bijdragen, omdat die in samenwerking met de wind een trek creëert die de rook naar buiten zuigt. Ten slotte mag hij niet makkelijk verstopt raken door bijvoorbeeld een vogelnest of roet. Een verstopping zou namelijk kunnen leiden tot slechte ventilatie en vochtophoping of zelfs een schoorsteenbrand.


Schoorsteen plaatsen: vakmanschap en veiligheid voorop

Als u uw schoorsteen door R&B Dakwerken uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen) laat zetten, kunt u er zeker van zijn dat er een kwaliteitsvolle en veilige schoorsteen geplaatst wordt. De meewerkende zaakvoerder en het geschoolde personeel beschikken over de juiste kennis en vaardigheden én 25 jaar werkervaring in de sector van de dakwerken.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project!

R&B Dakwerken uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen): vakkundige plaatsing van uw schouw of schoorsteen