Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project! 0479 26 38 97 

WIL U EEN HELLEND DAK PLAATSEN OF RENOVEREN REGIO GENT? KIES R&B DAKWERKEN GENT

Kwaliteit aan de beste prijs voor hellende en platte daken - regio Gent

Bij R&B Dakwerken Merelbeke (Gent, Oost-Vlaanderen) vindt u een gespecialiseerde dakwerker voor elk daktype. Zowel hellende daken als platte daken worden door onze vakmensen nauwgezet opgebouwd of hersteld. Bovendien nemen wij ook de bijbehorende schrijnwerken, zinkwerken, isolatiewerken en metselwerken op het dak voor onze rekening. Denk daarbij aan diensten zoals het plaatsen en herstellen van dakgoten, het metselen van dakkapellen en schouwen en het integreren van dakramen en lichtkoepels. U ziet het, uw dakwerken zijn bij onze dakwerkers in de juiste handen!


Kwaliteit leveren aan de beste prijs: dat is het ultieme doel van ons bedrijf. Daarvoor gebruiken we enkel de beste materialen, een essentiële voorwaarde voor de perfecte dakbedekking. Voor platte daken maken we dan ook graag gebruik van EPDM om een naadloze en waterdichte bedekking te garanderen. Alle dakwerken voeren wij met het beste materiaal tot in de puntjes uit.

Wilt u ontdekken wat R&B Dakwerken voor u kan betekenen? Neem contact  met ons op via de gegevens op deze site en nodig ons uit voor een gesprek. Alle nodige informatie wordt voor u gebundeld in een gedetailleerde en vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project!

R&B Dakwerken uit Merelbeke, bij Gent (Oost-Vlaanderen): ervaren dakwerkers voor al uw dakwerken