Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project! 0479 26 38 97 

DAKISOLATIE PLAATSEN REGIO GENT | R&B DAKWERKEN MERELBEKE

Isoleer uw dak en bespaar!

Het is mogelijk om te isoleren met een aantal verschillende materialen: minerale wol (glaswol of rotswol), isolatieplaten (PIR of PUR) enzovoort. Daarnaast kan het isolatiemateriaal vaak aan de binnen- of buitenkant van hellende en platte daken geplaatst worden of zelfs op de zoldervloer, wanneer u de zolder niet gebruikt en verwarmt. Wij geven u graag advies over uw specifieke situatie en plaatsen vervolgens de dakisolatie vakkundig.

De voordelen van dakisolatie zijn alom bekend: de warmte ontsnapt minder snel uit uw huis, waardoor u minder moet stoken. Minder stoken is beter voor het milieu en betekent geld besparen. U kunt zelfs verschillende premies aanvragen en berekenen wanneer u de investering in dakisolatie terugverdient via deze calculator van de Vlaamse overheid.

De vakmensen van R&B Dakwerken uit Merelbeke, Oost-Vlaanderen zijn dus niet alleen de experts voor alle werken op uw dak, maar ook daaronder. Net zoals bij al onze andere werken, geldt bij het isoleren van daken natuurlijk ook de garantie op een uitstekende service en een perfect resultaat. Dat allemaal aan de beste prijs!

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project!

R&B Dakwerken uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen): ook voor uw dakisolatie staan we voor u klaar!